Psiloharmala, Een combinatie van twee krachtige sacramenten

Ayahuasca Nijmegen

Psiloharmala is de verzamelnaam van verschillende werkzame componenten. ''Psilo'' verwijst naar de psilocybine uit sclerotia (magische truffels). ''Harmala'' verwijst naar Peganum harmala (Syrische wijnruit) die wij gebruiken. De psilocybine bevattende truffels in combinatie met de Peganum harmala (Syrische wijnruit) vormen samen de basis voor Psiloharmala, waarbij de Peganum harmala (Syrische wijnruit)  als monoaminen-oxidase-enzymenremmer (MAO-remmer) fungeert. Deze MAO/remmer opent als het ware de poorten in je lichaam én onderbewustzijn en geeft richting aan je reis, terwijl de sclerotia de energetische motor is die helpt de energieën uit je lichaam los te maken. Deze combinatie werkt bijzonder fijn samen. De combinatie van mao-remmer en psilocybine maakt dat een reis gemiddeld 6-9 uur duurt in tegenstelling tot een truffelceremonie zonder mao-remmer die 4-6 uur duurt. De mao-remmer zorgt ervoor dat de duur van de reis wordt verdiept en verlengd.

 

Door de combinatie van de psilocybine bevattende truffels en de peganum harmala is het belangrijk om je tenminste 7 dagen voorafgaande aan de ceremonie aan het voorgeschreven dieet te houden. Lees de pagina voorbereiding en contra-indicaties daarom aandachtig door.

 

Voor wie is Psilohuasca geschikt?

Voor iedereen die bereid is om aan zichzelf te werken en de verantwoordelijkheid wil nemen voor zijn of haar eigen leven, gezondheid en keuzes.

Het is geen noodzaak maar het kan van zeer toegevoegde waarde zijn als je al enige ervaring hebt met lichaamswerk, meditatie, mindfulness, yoga of andere technieken waarbij de aandacht langdurig op de innerlijke processen wordt gericht.

 

Hoe werkt Psilohuasca?

De truffels uit de Psiloharmala laten je de illusie zien van het menselijke bestaan en brengen je zo als het ware in contact met je ware zelf. Het brengt je meer in contact met de natuur en je kunt ook een sterke verbondenheid voelen met ‘het goddelijke.’ In contact komen met entiteiten of het waarnemen van een andere dimensie zijn geen uitzondering bij een Psiloharmala reis. De diepe inzichten die je op zielsniveau kunt ervaren, zorgen vaak voor een blijvende verandering waardoor je jouw kijk op de wereld op een andere manier kan gaan ervaren. Net als bij andere plantmedicijn reizen kan een Psiloharmala reis soms intens zijn, daarom is er altijd liefdevolle begeleiding aanwezig tijdens de ceremonie om jou te mogen ondersteunen waar het nodig mocht zijn.

Effecten

De effecten van Ayahuasca kunnen soms intens zijn, zowel fysiek, mentaal als emotioneel, maar tegelijkertijd ervaren gebruikers vaak een sterke fysieke energetische reiniging. Je kunt in deze reiniging zuiveren. (Denk aan milde diarree, braken en overmatig zweten).


Wat eerst moet worden vermeld, is dat dit ..... geen snelle oplossing kan bieden voor al uw problemen. De oplossingen en antwoorden zijn altijd in onszelf te vinden. Het plantengeneesmiddel biedt u slechts één mogelijke toegang. Een toegang die veel verder gaat dan onze eigen bewuste denkpatronen. Het plantengeneesmiddel kan u inzichten in uw diepgewortelde patronen laten zien. Patronen die u misschien een proces van verandering in wilt ondergaan.
De diepe innerlijke reis die je maakt, is de sleutel gebleken voor velen die de poort opent naar het onderbewustzijn. Moeder Ayahuasca laat je tijdens de reis zien wat belangrijk voor je is. Natuurlijk, je kunt vragen hebben voor de ceremonie, maar dat betekent niet altijd dat je krijgt wat je wilt. Het brengt dat wat belangrijk voor je is tijdens een innerlijke reis en wat je het meest nodig hebt op dat moment.