Onze begeleiders van Teyata brengen geen nieuw geloof en wensen niemand ergens van te overtuigen. Wij zijn simpelweg vanuit betrokkenheid en liefde beschikbaar, voor iedereen die de behoefte heeft om zijn of haar eigen waarheid te ontdekken.

 


Gerard
Krachtig en warm aanwezig. 

Gerard staat bekend als een krachtige en tegelijkertijd toegewijde ceremonieleider met een groot hart en een vrije geest, waarmee hij de afgelopen jaren honderden mensen heeft mogen ondersteunen in hun helingsprocessen. 


Diep dankbaar voor wat de magische truffels hem hadden gebracht, besloot hij zich, naast zijn werk als therapeut, volledig toe te wijden aan het helpen van andere mensen hiermee.

 

Voor reizigers blijkt hij vooral een verbindende en gidsende rol te vervullen, wat vaak tot nieuwe relaties en mogelijkheden kan resulteren.


Reizigers geven regelmatig terug dat hij veel warmte en rust uitstraalt, waardoor het hen weinig moeite kost om vanuit hun eigen kwetsbaarheid naar buiten te treden. 

 

 

 

Jurgen
Energiek en hartverwarmend.

Toen wij Jurgen voor het eerst tijdens een ceremonie mochten ontmoeten, waren wij gelijk verknocht aan hem.


Wat een fijne energie straalt deze man uit.


Nu een aantal jaren verder, is Jurgen één van onze geliefde begeleiders geworden. Hij heeft zowel een energieke als een hartverwarmende aanwezigheid.

 

Mocht je hem ooit bij ons ontmoeten, weet dan dat je het risico loopt om in een diepgaand  gesprek te belanden.

 

Met zijn helderziende begaafdheid kan je uiteindelijk niks fout doen, zolang je maar eerlijk bent naar jezelf toe.


Naast zijn rol als spaceholder brengt Jurgen onze ceremonies iedere keer weer naar een hoger level met zijn lichtshow optredens.

 

 

 

Patricia
Speels en toegewijd.

Als er één iemand is die haar steentje bijdraagt aan een mooiere wereld, dan is het onze liefdevolle en zorgzame Patricia wel. En dit doet deze dame niet alleen met haar talent voor soundhealing.


Nee, Patricia beschikt namelijk ook over één van de meest bijzondere gaven die deze tijd rijk is. Dit doet zij door lichttaal te channelen.


Niet eerder kregen onze reizigers de mogelijkheid om in zo'n korte tijd door zoveel verschillende lagen af te reizen, totdat Patricia bij ons in beeld kwam.

 

Of je nu een persoonlijke of een collectieve boodschap van haar mag ontvangen, het blijft een ervaring die je pas in zijn volledigheid kunt geloven nadat je het eerst zelf hebt mogen waarnemen. 


Patricia is zowel vanuit het aardse als vanuit het etherische hoog ontwikkeld, waardoor reizigers makkelijk met haar op verschillende lagen kunnen afstemmen.

 Mieke
Zorgzaam en sensitief.

Een vrouw met  een haarfijne sensitiviteit en nuchterheid. Zo zou je Mieke kunnen omschrijven.

 

Om daar te komen is Mieke lang op zoek geweest naar wie ze werkelijk is,  waardoor ze haar eigen overlevingsstrategieën steeds beter kon doorzien en loslaten.

 

Door deze levenservaring is ze in staat veel mensen met soortgelijke thematieken te begrijpen en te helpen hun angsten in de ogen te kijken. Haar manier van aanmoedigen en spiegelen heeft veel deelnemers geholpen om zichzelf tot ten diepste  te leren kennen.

 

Naast haar zorgzaamheid, wijsheid, humor en grote inlevingsvermogen, weet Mieke altijd haar weg te vinden om zonder oordeel, volledig aandachtig aanwezig te zijn bij de innerlijke processen van de deelnemers.

 

Deelnemers voelen zich door haar echt gezien en ervaren haar als een wijze vrouw met een moederlijke energie. En wat voelt zij zich altijd dankbaar om dit vervullende werk te mogen doen.

 Josta
Sereen en wijs.

Als Inner Peace Catalyst is Josta al jaren een rots in de branding voor de mensen met wie ze werkt en in haar persoonlijke omgeving. Josta bezit van nature het vermogen om een serene en veilige omgeving te creëren waarin mensen volledig zichzelf kunnen zijn.

 

Binnen deze omgeving ontstaat vaak spontane transformatie en blijvende persoonlijke groei.  Ze is spaceholder 'pur sang' en is geliefd om haar woordeloze aanwezigheid, haar helende stem en liefdevolle en respectvolle aanraking wanneer een proces daarom vraagt.

 

Haar liefde voor plantmedicijn startte met cacao, dat haar hielp haar hart meer te openen en ruimte te maken voor het transformeren van oude (liefdes)pijn en beperkende overtuigingen.

 

Vanuit dat startpunt is ze al enkele jaren verbonden aan de cactus, en zich aan het verdiepen in plantmedicijn van "onze bodem" om zo ook op een diepere laag te connecten met haar eigen wortels.Doortje
.......

Doortje Dolores, Holistisch centrum Teyata

Tekst volgt..