De Hortensia Hoeve (Emst)


De Hortensia Hoeve is een prachtige locatie in Emst (Epe). Deze locatie gebruiken wij voor onze groep ceremonies met sclerotia. Naast de prachtige binnenruimte heeft deze mooie locatie ook een stuk land om na de ceremonie even tot jezelf te komen. En voor de waterfanaten is er zelfs een zwembad om een frisse duik te nemen. 

 

 

Tipi tent Hakani (Vaassen) 


Tipi tent Hakani staat in VaassenOp één van de mooiste plekjes die de Veluwe rijk is aan een prachtige bosrand. Een traditioneel exemplaar met een doorsnede van 7 meter.

In deze tent, tempel, krachtcentrale of hoe je dit bijzondere object ook mag ervaren, vinden vaak magische momenten plaats.
Die diepe verbinding met de natuur..
Het contact met onze ware zelf..
Het gevoel om even één te mogen zijn met grote geheel.
In de Tipi worden zowel groep ceremonies als individuele ceremonies gegeven. 

 

 Praktijk Gerardus (Apeldoorn)

Voor de individuele ceremonies maken wij  regelmatig gebruik van deze fijne praktijkruimte in Apeldoorn. Indien gewenst kan deze praktijkruimte zo goed als lichtdicht gemaakt worden. Vaak krijgen wij van onze deelnemers terug dat er in de ruimte veel positieve energie aanwezig is.

 

 Ikawei (Nijmegen)

Als we het over een heilige ceremonie ruimte hebben, zeggen de foto's van deze sacred space de 'Ikawei' eigenlijk al genoeg. Is het geen plaatje om te zien?
In deze ruimte worden de zowel San Pedro als Magic truffle ceremonies gehouden.