Wat dit traject extra bijzonder maakt, is de krachtige ondersteuning van psilocybine, in zowel het microdoseren als macrodoseren met magische truffels.


Tijdens dit 1-op-1 traject ga je met één van onze begeleiders samen op onderzoek, een reis waarin je de mogelijkheid krijgt om nieuwe delen van jezelf te verkennen. Gedurende deze reis krijg je intensieve ondersteuning op het pad van transformatie, waar je de kans krijgt om jouw unieke authenticiteit te gaan omarmen. En dit alles vindt plaats in een veilige bedding waar alles er mag zijn.

Gedurende deze 12 weken zijn wij niet alleen tijdens de fysieke ontmoetingen beschikbaar, maar ook online. Met volle toewijding stellen wij deze tijd voor jou beschikbaar, zodat wij je ook tussentijds kunnen begeleiden in jouw diepgaande persoonlijke groei.

  • Samen zullen we dieper ingaan op de oude patronen die je mag doorbreken.
  • Worden er tools aangereikt om jouw nieuwe inzichten effectief te integreren in je dagelijks leven.
  • Verkennen we de verlangens van jouw leven en besteden extra aandacht aan jouw toekomstige behoeften en doelen.
  • Werken we gezamenlijk aan het creëren van nieuwe gewoontes die in lijn staan met wie jij daadwerkelijk bent.

Al met al is dit dus een reis die je zal uitnodigen tot zelfontdekking, groei en het omarmen van jouw ware zelf, ondersteund door de kracht van microdoseren met psilocybine voor een extra dosis energie en focus.

Wat je krijgt

Uitgebreide intake van +/- 1,5 uur - Diepgaande analyse van jouw huidige situatie, uitdagingen, behoeften en verlangens.
Een microdoseerpakket voor 12 weken. - Krachtige ondersteuning van moedernatuur voor maximale focus en energie tijdens de 12 weken.
Huiswerk - Reflectievragen, praktische tools en oefeningen om meer inzichten en helderheid te verkrijgen.
2x een individuele Holistische ademreis van +/- 3 uur
1x een individuele Truffelceremonie van +/- 7 uur (kijk voor meer informatie op de pagina truffelceremonie)
4 uur online support verdeelt over 12 weken d.m.v. videocall. - Tussentijdse evaluatie om je voortgang te bespreken en de inzichten in je dagelijks leven optimaal te integreren.
Nazorggesprek

Hoe werkt het?

Voor een definitieve aanmelding, volgt er eerst een gratis intentie/kennismaking gesprek d.m.v. Google meet met een duur van gemiddeld 15 - 30 minuten.

Dit geeft ons van beide kanten de gelegenheid om te voelen of je op de juiste plek bent en of het voor jou het juiste moment is om aan dit traject deel te nemen.

 

Jouw Investering in jezelf voor dit gehele traject is € 1200,- incl. BTW.

Betalen in 3 termijnen is mogelijk. Je betaalt dan deel 1 bij start, deel 2 halverwege en deel 3 aan het eind van het traject.