Huachuma, biedt een poort naar een wereld waar gelijkgestemden samenkomen om het leven te vieren.
Op een werkelijk betoverende plek verzamelen we ons in een tipi, verenigd door een verlangen naar groei en harmonie.
Daar wordt deze heilige geneeskrachtige drank gedeeld, waardoor onze harten zich openen voor een diepe waarheid van liefde en mededogen.


Na het drinken van het medicijn voelen we de energie door ons lichaam stromen, terwijl de klanken van soundhealing onze ziel omhullen. In deze staat van hoger bewustzijn delen we onze verhalen, dromen en intenties. Rituelen brengen ons dichter bij de kern van ons wezen, bevrijdend wat ons niet langer dient.
In de dansende vlammen van het heilige vuur vinden we begeleiding en troost. We omarmen de eenheid van mens en natuur, geworteld in het besef dat we deel uitmaken van een groter geheel.


In onze Huachuma-ceremonies vieren we het leven en versterken we de band tussen onze zielen. Het is een uitnodiging om onze harten te openen en ons te verbinden met de diepere lagen van het bestaan. Laten we samen de reis van liefde en transformatie omarmen.

Huachuma ceremonies Gelderland

Het plantmedicijn San Pedro

"Ontdek het bijzondere en krachtige plantmedicijn dat nog niet zo bekend is bij velen: San Pedro. Terwijl veel mensen al bekend zijn met plantmedicijnen zoals Ayahuasca en Magic truffels, biedt San Pedro een unieke ervaring die je niet kunt vergelijken met veel andere plantmedicijnen.

San Pedro, ook wel bekend als Huachuma, wordt beschouwd als een heilig plantmedicijn binnen sjamanistische tradities. Het is afgeleid van de Trichocereus Pachanoi Cactus, die van nature groeit in het adembenemende Andesgebergte, in landen als Peru, Argentinië, Chili, Bolivia en Ecuador.

De spirit uit deze plant, ook wel 'Grootvader' genoemd, is een krachtige en geduldige leraar met een sterke mannelijke energie. San Pedro helpt je om meer te aarden in je dagelijkse realiteit en biedt antwoorden op vragen over de essentie van het leven en je ware potentieel.

Ervaar de geduldige wijsheid van deze prachtige plantleraar en herstel je verbinding met de schepping en je ware zelf. 

Verschil ayahuasca en Huachuma (San Pedro)

Verschil San Pedro en Ayahuasca

"San Pedro werkt op een andere manier dan Ayahuasca. Ayahuasca is een reinigend plantmedicijn dat vaak uitnodigt om je over te geven en los te laten wat niet langer dienend is. De innerlijke reis die je met Ayahuasca maakt, creëert vaak meer ruimte in jezelf. Ruimte om verloren delen van je ziel en je innerlijk kind te (her)ontdekken en te helen. Het is vooral een innerlijke reis.

San Pedro daarentegen richt zich meer naar buiten. Het helpt je om je ervaringen te integreren en een diepere verbinding te maken met het aardse, met de wereld om je heen en met je naasten. Terwijl Ayahuasca vaak wordt ervaren als een energie van grootmoeder, heeft San Pedro een energie van grootvader.

San Pedro als leraar na Ayahuasca

Heb je elders inzichten verkregen met grootmoeder Ayahuasca, dan kan grootvader San Pedro je helpen om dit verder te integreren. San Pedro kan je helpen om dit alles daadwerkelijk vorm te geven en te manifesteren in je dagelijks leven. De inzichten die je met grootvader kunt opdoen hebben vaak een symbolisch karakter. Ze worden vaak als 'helder' ervaren, zo helder dat je er vaak niet omheen kunt om ze verder te integreren in je leven. Een spirituele reis met San Pedro duurt gemiddeld ongeveer 10 tot 12 uur."