Nazorg

Beste zielreiziger,

 

Het was ons een waar genoegen om je te mogen begeleiden. 

 

Je ontvangt deze mail omdat wij benieuwd zijn hoe het nu met je gaat na de ceremonie. Heb je jouw ervaring al een plekje kunnen geven?  

 

Facebook groep 

Wist je al dat wij een besloten Facebookgroep hebben?
Mocht je daar de behoefte hebben om in contact te komen met andere deelnemers om bijvoorbeeld ervaringen te delen, meld je dan aan. Zie: https://www.facebook.com/groups

 

Playlist Ceremonie           

Iedereen die bij ons heeft deelgenomen aan een ceremonie kan hier onze muzieklijsten terugluisteren: https://open.spotify.com

Behoefte aan nazorg? 

Wij weten dat het proces na een Ayahuasca ceremonie vaak een heilzaam proces teweeg kan brengen. Toch kan het begin van dit proces soms intens zijn, waardoor je de periode na de ceremonie met vragen blijft zitten. 

Indien je na de ceremonie behoefte hebt om praten, weet dan dat je ons na de ceremonie kunt contacten d.m.v. een persoonlijk gesprek. Dit gesprek kan zowel telefonisch/skype als via een 1 op 1 bezoek plaatsvinden en is bij de prijs inbegrepen. 

Indien je de behoefte hebt aan extra ondersteuning bij het verwerken van je ervaringen dan kan dat d.m.v. een op maatgericht nazorg traject. 

Bij een nazorg traject zijn extra kosten verbonden. Ook beschikken wij over een uitstekende samenwerkingsrelatie met verschillende disciplines. Hierbij kan je denken aan coaches, lichaamsgerichte en psychosociale therapeuten die tevens ook ervaring met plantmedicijnen hebben. Naar behoefte kunnen wij jou daar mee in contact brengen.


Spread the light!

Help je ons mee om het virus der liefde en innerlijke wijsheid verder te verspreiden? Een korte review met jou ervaring over ons healingcentrum gaat ons daarbij enorm helpen: schrijf hier jouw google reviews


Liefdevolle groet,

Team Teyata