Het beste van twee natuurlijke medicijnen gecombineerd

Heb jij eerder deelgenomen aan een ceremonie met alleen sclerotia en ben jij er nu aan toe om dieper in jezelf af te reizen? Vanaf heden werken wij met een nieuw brouwsel van medicijnplanten dat Sclerotia Harmala heet (ook wel psilohuasca genoemd). Dit is het krachtige alternatief van onze Ayahuasca ceremonies die wij in het verleden gaven. De combinatie van een MAO remmer en psilocybine zijn daarbij het beste van twee werelden om diepgaande en helende reizen te maken. De combinatie van een mao-remmer en psilocybine maakt dat een reis gemiddeld 6-9 uur duurt in tegenstelling tot een ceremonie met alleen de psilocybine houdende sclerotia die gemiddeld 4-6 uur duurt. Daarnaast zorgt de mao-remmer ervoor dat de ervaring niet alleen wordt verlengd maar ook wordt verdiept. 

Ayahuasca ceremonie Nijmegen

Wat is Sclerotia harmala?

 

Sclerotia harmala is de verzamelnaam van verschillende werkzame componenten. De psilocybine bevattende sclerotia in combinatie met de Peganum harmala vormen samen de basis voor dit medicijn , waarbij de Peganum harmala als monoaminen-oxidase-enzymenremmer (MAO-remmer) fungeert. Deze MAO/remmer opent als het ware de poorten in je lichaam én onderbewustzijn, terwijl de psilocybine uit de sclerotia de energetische motor is, die helpt richting te geven aan de meest mystieke en helende ervaringen. Deze combinatie werkt erg fijn en heeft een zeer krachtige en waardevolle inbreng in onze ceremonies.

 

Door de combinatie van de psilocybine bevattende sclerotia en de peganum harmala is het belangrijk om je tenminste 7 dagen voorafgaande aan de ceremonie aan een voorgeschreven dieet te houden die  je na aanmelding opgestuurd krijgt. Bij een ceremonie met Sclerotia harmala zit standaard een overnachting inbegrepen omdat de reis langer duurt. 

 

“The best way out is always through” Hierin ligt jouw ware kracht verscholen. Ben jij bereid om je ware potentie te ontdekken, voor het leven waarvoor je gekomen bent hier op aarde?